wolk wolk wolk wolk wolk wolk
 

Annet Jongmans

Orthoptist en Opticien

Tijdens mijn jarenlange ervaring als orthoptist in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, merkte ik dat veel ouders het lastig vonden om een leuke bril voor hun kind te vinden. Het idee voor een kinderbrillenwinkel in combinatie met een orthoptiepraktijk was geboren! In 2003 opende ik de deuren van Kidzz Eyezz. Een kinderbrillenzaak in het hart van Amsterdam waar kinderen terecht kunnen voor een professionele meting door een ervaren orthoptist én een leuke bril kunnen vinden. Een unieke combinatie.

De sfeer in de winkel en de orthoptiepraktijk is kindgericht. Kinderen voelen zich welkom en vrij om brillen uit te zoeken die passen bij hun eigen smaak. Mijn medewerkers en ik helpen ze daar graag bij. Vanzelfsprekend kunt u zich daarbij baseren op een professionele diagnose en meting van de ogen.  

U bent van harte welkom bij Kidzz Eyezz! 

Rianne

Opticien

Hoi,

In 2008 ben ik van Engeland naar Nederland verhuist. Ik heb inmiddels de nederlandse taal goed onder de knie. Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam in de optiek en ben ik ondertussen gediplomeerd Opticien. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Ik heb hierin veel ervaring. Bij Kidzz Eyezz heb ik de mogelijkheid om de optiek en het werken met kinderen te combineren. Voor mij is dat een perfecte combinatie.

U kunt bij mij terecht voor onder andere advies over een montuur en brillenglazen. Ik help je ook graag met een te gek montuur uitzoeken! Misschien is jouw bril stuk gegaan? Kom dan langs of mail een foto, want ik kan heel veel repareren! 

Ik zie jullie graag in de winkel. Ik ben er van dinsdag t/m zaterdag.

 

Badeela

Optometrist

Mijn naam is Badeela. Ik ben altijd vrolijk en sta klaar om te helpen. Ik werk graag met kinderen en vind het leuk om te helpen met het uitkiezen van de perfecte bril. 

Mijn specialisatie bij Kidzz Eyezz is het aanmeten van contactlenzen. Hierin hebben we een ruime keuze. Om een voorbeeld te geven adviseren we tegenwoordig vaak lenzen die de groei van het oog remmen. Hierdoor neemt de toename van de minsterkte af. Dit gaat allemaal in overleg met u. Ik ben pas tevreden als u blij bent met uw keuze. 

Naast mijn baan bij Kidzz Eyezz werk ook in het ziekenhuis. Elke dag doe ik meer kennis en ervaring op om u nog beter te kunnen helpen. 

U kunt bij mij een afspraak inplannen op de zaterdag!

Elianne

Orthoptist en Optometrist

Na 7 jaar studeren heb ik twee Bachelor-diploma's behaald; Orthoptie en Optometrie.

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Kidzz Eyezz. Elke dinsdag reis ik van Alkmaar naar Amsterdam om daar zelfstandig een orthoptie en optometrie spreekuur te draaien. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Het is elke dinsdag weer fijn om voor kinderen met oogproblemen een oplossing te vinden.

Ik hoop dat ik met mijn kennis Kidzz Eyezz kan versterken. Daarnaast werk ik als optometrist in het ziekenhuis en als orthoptist in een andere praktijk. 

Tot dinsdag!

Roeksana

Opticien

Hallo,

Mijn naam is Roeksana en ik ben gediplomeerd opticien. Ik heb ruim 6 jaar ervaring in de optiek. Sinds kort werk ik bij Kidzz Eyezz. Wat mij heeft aangetrokken zijn de leuke collega's en het werken met kinderen. Zelf heb ik een zoontje van 2 jaar. U kunt mij in de winkel aantreffen op woensdag, vrijdag en zaterdag en soms op dinsdag of donderdag.

Tot dan!

Cynthia

Administrateur en Medewerker Optiek

Hallo allemaal,

Jullie hebben mij vast al vaker gezien, want ik werk al heel wat jaartjes hier. Voorheen verkocht ik hier ook kinderschoenen, maar sinds 2014 alleen nog maar kinderbrillen. De laatste tijd ben ik meestal op dinsdag aanwezig. Ik doe dan vooral administratieve handelingen voor Kidzz Eyezz, maar sta ook graag in de winkel klaar voor u. 

Mocht u administratieve vragen hebben kunt u mij altijd mailen of bellen.

Tot dinsdag!