wolk wolk wolk wolk wolk wolk
 

Annet Jongmans

Orthoptist en Opticien

Tijdens mijn jarenlange ervaring als orthoptist in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, merkte ik dat veel ouders het lastig vonden om een leuke bril voor hun kind te vinden. Het idee voor een kinderbrillenwinkel in combinatie met een orthoptiepraktijk was geboren! In 2003 opende ik de deuren van Kidzz Eyezz. Een kinderbrillenzaak in het hart van Amsterdam waar kinderen terecht kunnen voor een professionele meting door een ervaren orthoptist én een leuke bril kunnen vinden. Een unieke combinatie.

De sfeer in de winkel en de orthoptiepraktijk is kindgericht. Kinderen voelen zich welkom en vrij om brillen uit te zoeken die passen bij hun eigen smaak. Mijn medewerkers en ik helpen ze daar graag bij. Vanzelfsprekend kunt u zich daarbij baseren op een professionele diagnose en meting van de ogen.  

U bent van harte welkom bij Kidzz Eyezz! 

Rianne

Allround medewerker optiek

Hallo,

Jaren geleden ben ik van Engeland naar Nederland verhuist. Ik heb inmiddels de nederlandse taal goed onder de knie. Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam in de optiek en ben praktisch klaar met mijn opleiding. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. En ik heb hierin ook veel ervaring. Bij Kidzz Eyezz heb ik de mogelijkheid om de optiek en het werken met kinderen te combineren. Voor mij is dat precies wat ik zoek. Ik zie jullie graag in de winkel. Ik ben er van woensdag t/m zaterdag.

 

Roeksana

Opticien

Hallo,

Mijn naam is Roeksana en ik ben gediplomeerd opticien. Ik heb ruim 6 jaar ervaring in de optiek. Sinds kort werk ik bij Kidzz Eyezz. Wat mij heeft aangetrokken zijn de leuke collega's en het werken met kinderen. Zelf heb ik een zoontje van 2 jaar. U kunt mij in de winkel aantreffen op woensdag, vrijdag en zaterdag en soms op dinsdag of donderdag.

Tot dan!

Badeela

Allround medewerker Optiek en Contactlensspecialist

Mijn naam is Badeela. Ik ben altijd vrolijk en sta klaar om te helpen. Ik werk graag met kinderen en help graag met het uitkiezen van de perfecte bril. 

Is een bril niet waar u naar zoekt? Dan hebben we ook een ruime keuze in contactlenzen. Ik meet voor uw kind de juiste bril of lenzen aan en ben pas tevreden als u blij bent met uw keuze. 

Naast werken bij Kidzz Eyezz studeer ik Optometrie en doe ik elke dag meer kennis en ervaring op om u nog beter te kunnen helpen.